+36 30 93 03 870

Home » Tréning

Tréning

A tréningről…

Néha szükség van arra, hogy a jobb teljesítmény, hatékonyabb együttműködés érdekében bizonyos készségeket, képességeket fejlesszünk. Igen, felnőttként, munkavállalóként, vezetőként is! Alkalmazkodni, változni, változtatni kell, szinte naponta, új és új helyzetek, feladatok jönnek szembe a munka világában is.

A tréning egy komplex módszer, amely a leghatékonyabb fejlesztési lehetőség, amit vállalati környezetben alkalmazhatunk.

A csoportos fejlesztés nem egyenlő az egyéni lehetőségek összeadódásával, plusz erőt ad a csoportként működés, ebben a formában óhatatlanul teljes személyiségével dolgozik mindenki.  Bármilyen készség fejleszthető, amire cégének az adott fejlődési szakaszban, az adott feladatok megoldásához szüksége van.

A tréningeket mindig az aktuális igényekre alapozva építjük fel, a feladatokat az Önök speciális igényeire alakítjuk. A részvevők igényeivel kiegészítjük a megrendelői igényeket, mert célunk minden alkalommal az, hogy a lehető legtöbb, akár már másnap alkalmazható, ötletet, lehetőséget fedezzenek fel a kollégák önmagukban, egymásban és a csoportban.

A tréningeken való részvétel nem csak a fejlesztendő készség szempontjából hasznos, de évek hosszú tapasztalata mutatja, hogy nagyon hatékony a kiégés megelőzésében is.

Hogy milyen tréningre, milyen mértékben és kinek van szükséges a munkatársak közül, ebben is segíthet a HR Angyal:

  • igények felmérése,
  • tréningek megszervezése,
  • levezetése.