+36 30 93 03 870

Home » Pokoli papírügyek

Pokoli papírügyek

Pokoli papírügyek

Az adminisztrációra szinte mindenki úgy tekint, mint szükséges rosszra. Valóban plusz teherként nehezedik a cégvezetők vállára, így sokszor nem is fordítanak különösebb figyelmet a rendbetételére. Ezért marad el sok vállalkozásnál, hogy a munkatársak munkaköri leírása valóban lefedje a tevékenységüket, dokumentálásra kerüljön a 3 hónapos próbaidő után teljesítményértékelés vagy valaki ránézzen a kollégák munkaszerződésre, hogy lekövette-e a jogszabályi és a cégen belüli változásokat.

Aktahalom

HR aktahalom

Amíg jól mennek a dolgok, vagyis a munkatársak jól teljesítenek, nem jön a NAV vagy a Munkaügyi Hivatal ellenőrizni, addig nincs baj. Azonban, amikor egy kollégáról kiderül, hogy nagyot hibázott, írásbeli figyelmeztetést kellene neki adni vagy súlyosabb esetben azonnali felmondással meg kellene szüntetni a munkaviszonyát, akkor jön a kapkodás: hol vannak a dokumentumok, amelyek igazolják, hogy valóban az ő feladata (kötelessége) lett volna, a kolléga tudott róla, hogy ezt neki kellett volna elvégezni…. és még sorolhatnám a kérdéseket.

A HR Angyal szolgáltatás keretében Ön megbízhat minket a fenti pokoli papírok ellenőrzésével is. Angyali türelemmel elolvassuk, ellenőrizzük, előállítjuk, hogy Ön legalább ilyen szempontból biztonságban tudhassa a cégét.