+36 30 93 03 870

Home » (Magyar) Pokoli papírügyek

(Magyar) Pokoli papírügyek

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Pokoli papírügyek

Az adminisztrációra szinte mindenki úgy tekint, mint szükséges rosszra. Valóban plusz teherként nehezedik a cégvezetők vállára, így sokszor nem is fordítanak különösebb figyelmet a rendbetételére. Ezért marad el sok vállalkozásnál, hogy a munkatársak munkaköri leírása valóban lefedje a tevékenységüket, dokumentálásra kerüljön a 3 hónapos próbaidő után teljesítményértékelés vagy valaki ránézzen a kollégák munkaszerződésre, hogy lekövette-e a jogszabályi és a cégen belüli változásokat.

Aktahalom

HR aktahalom

Amíg jól mennek a dolgok, vagyis a munkatársak jól teljesítenek, nem jön a NAV vagy a Munkaügyi Hivatal ellenőrizni, addig nincs baj. Azonban, amikor egy kollégáról kiderül, hogy nagyot hibázott, írásbeli figyelmeztetést kellene neki adni vagy súlyosabb esetben azonnali felmondással meg kellene szüntetni a munkaviszonyát, akkor jön a kapkodás: hol vannak a dokumentumok, amelyek igazolják, hogy valóban az ő feladata (kötelessége) lett volna, a kolléga tudott róla, hogy ezt neki kellett volna elvégezni…. és még sorolhatnám a kérdéseket.

A HR Angyal szolgáltatás keretében Ön megbízhat minket a fenti pokoli papírok ellenőrzésével is. Angyali türelemmel elolvassuk, ellenőrizzük, előállítjuk, hogy Ön legalább ilyen szempontból biztonságban tudhassa a cégét.