+36 30 93 03 870

Home » (Magyar) Teljesítmény értékelés

(Magyar) Teljesítmény értékelés

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Teljesítményértékelő rendszer kidolgozása, bevezetése, kiértékelése

Került már olyan helyzetbe, hogy meg kellett volna mondania egy beosztottjának, hogy nem igazán elégedett a teljesítményével, de nem talált megfelelő alkalmat erre a beszélgetésre? És olyan történt már Önnel, hogy szerette volna megdicsérni valamelyik munkatársát, mert kiemelkedően teljesített egy nehéz helyzetben, ám végül a hétköznapok rutinja miatt megfeledkezett erről?

Ilyen és ehhez hasonló helyzetek minden vezető életében gyakran fordulnak elő. Egy jól kidolgozott és megfelelően bevezetett teljesítményértékelő rendszer kiváló eszköz arra, hogy a – hatalmas motiváló erővel bíró – visszajelzések ne maradjanak el. Ráadásul a teljesítményértékelő beszélgetések révén képet kaphat a kollégák képzési igényeiről, karrierterveiről, valamint nagyobb magabiztossággal kezelheti a béremelések és egyéb juttatások bevezetését.

HR Angyal Szolgáltatásunk keretében mi kidolgozzuk az Ön stratégiai céljait leginkább kiszolgáló teljesítményértékelő rendszert. Igény esetén felkészítjük a munkatársait és a vezető kollégáit a használatára, majd részt veszünk az eredmények összesítésében és javaslatokat fogalmazunk meg a további szükséges lépések tekintetében.