+36 30 93 03 870

Home » Bemutatkozás

Bemutatkozás

Számtalan, különböző területen szerezett tapasztalat után 2016-ban érett meg bennem az elhatározás, hogy „HR Angyal” néven tanácsadóként kezdek dolgozni. Célom, hogy szaktudásommal és angyali hozzáállásommal segítséget nyújtsak azon magyar vállalkozások tulajdonosainak, ügyvezetőinek, akik pokolian túlterheltek és ördögi köröket futnak

Eredeti végzettségemet tekintve pszichológus vagyok. Néhány évet dolgoztam is ebben a szakmában. Ez alatt a néhány év alatt megszereztem a klinikai szakpszichológus diplomát, elvégeztem a terapeutaképző tanfolyamot, hallgatója voltam egy sor szakmai szemináriumnak. Jó úton haladtam afelé, hogy a klinikai pszichológia területén magasan kvalifikált szakember legyek.

Már pszichológusként is többször közel kerültem az üzleti világhoz: először belekóstoltam a magánrendelés egyéni vállalkozós világába, majd elvállaltam a kollégákkal együtt létrehozott alapítvány ügyvezetését. Magam számára is ekkor derült ki, hogy érdekel, és igen vonzónak találom a „biznisz” világát is.

Mindent újragondoltam, átszerveztem. Párosítottam a „bizniszt” a pszichológiával és HR-esként kezdtem dolgozni a 90-es évek egyik legjelentősebb amerikai-magyar vegyes vállalatánál a Westel 900 GSM Rt-nél. Rengeteget tanultam; gyakorlatban az amerikai kolléganőmtől, elméletben a „KÖZGÁZ” Egyetem HR posztgraduális képzésén.

Majd jöttek a gyerekek  😀

Sok év gyermeknevelés után 2009-ben tértem vissza a munka világába. Szerencsére a HR továbbra is HR maradt. Lehetőséget kaptam egy magyar tulajdonú kkv-nál, HR vezetőként kezdtem dolgozni. Az elmúlt évek alatt megismertem az üzleti élet ezen szegmensének számtalan előnyét és hátrányát, megtapasztaltam a fellendülés szárnyat adó energiáit és a leépítés romboló kínjait, találkoztam lelkes és kiábrándult munkavállalókkal, dolgoztam elkötelezett, szorgalmas és kiégett munkatársakkal.

Aztán 2016 elején a munkáltatóm úgy döntött, hogy ideje a HR tevékenységet beszüntetni a cégcsoportban, így megszűnt a munkaviszonyom.

Ismét mindent újragondolok, átszervezek.

Most a HR-t párosítom az élet-tapasztalatommal és tanácsadóként, HR Angyalként fogok új pályafutásba.