+36 30 93 03 870

Home » (Magyar) Tréning

(Magyar) Tréning

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

A tréningről…

Néha szükség van arra, hogy a jobb teljesítmény, hatékonyabb együttműködés érdekében bizonyos készségeket, képességeket fejlesszünk. Igen, felnőttként, munkavállalóként, vezetőként is! Alkalmazkodni, változni, változtatni kell, szinte naponta, új és új helyzetek, feladatok jönnek szembe a munka világában is.

A tréning egy komplex módszer, amely a leghatékonyabb fejlesztési lehetőség, amit vállalati környezetben alkalmazhatunk.

A csoportos fejlesztés nem egyenlő az egyéni lehetőségek összeadódásával, plusz erőt ad a csoportként működés, ebben a formában óhatatlanul teljes személyiségével dolgozik mindenki.  Bármilyen készség fejleszthető, amire cégének az adott fejlődési szakaszban, az adott feladatok megoldásához szüksége van.

A tréningeket mindig az aktuális igényekre alapozva építjük fel, a feladatokat az Önök speciális igényeire alakítjuk. A részvevők igényeivel kiegészítjük a megrendelői igényeket, mert célunk minden alkalommal az, hogy a lehető legtöbb, akár már másnap alkalmazható, ötletet, lehetőséget fedezzenek fel a kollégák önmagukban, egymásban és a csoportban.

A tréningeken való részvétel nem csak a fejlesztendő készség szempontjából hasznos, de évek hosszú tapasztalata mutatja, hogy nagyon hatékony a kiégés megelőzésében is.

Hogy milyen tréningre, milyen mértékben és kinek van szükséges a munkatársak közül, ebben is segíthet a HR Angyal:

  • igények felmérése,
  • tréningek megszervezése,
  • levezetése.