+36 30 93 03 870

Home » Teljesítmény értékelés

Teljesítmény értékelés

Teljesítményértékelő rendszer kidolgozása, bevezetése, kiértékelése

Került már olyan helyzetbe, hogy meg kellett volna mondania egy beosztottjának, hogy nem igazán elégedett a teljesítményével, de nem talált megfelelő alkalmat erre a beszélgetésre? És olyan történt már Önnel, hogy szerette volna megdicsérni valamelyik munkatársát, mert kiemelkedően teljesített egy nehéz helyzetben, ám végül a hétköznapok rutinja miatt megfeledkezett erről?

Ilyen és ehhez hasonló helyzetek minden vezető életében gyakran fordulnak elő. Egy jól kidolgozott és megfelelően bevezetett teljesítményértékelő rendszer kiváló eszköz arra, hogy a – hatalmas motiváló erővel bíró – visszajelzések ne maradjanak el. Ráadásul a teljesítményértékelő beszélgetések révén képet kaphat a kollégák képzési igényeiről, karrierterveiről, valamint nagyobb magabiztossággal kezelheti a béremelések és egyéb juttatások bevezetését.

HR Angyal Szolgáltatásunk keretében mi kidolgozzuk az Ön stratégiai céljait leginkább kiszolgáló teljesítményértékelő rendszert. Igény esetén felkészítjük a munkatársait és a vezető kollégáit a használatára, majd részt veszünk az eredmények összesítésében és javaslatokat fogalmazunk meg a további szükséges lépések tekintetében.