+36 30 93 03 870

Home » Bemutatkozás

Bemutatkozás

HR Angyal bemutatkozik

Bemutatkozás

Számtalan, különböző területen szerezett tapasztalat után 2016-ban érett meg bennem az elhatározás, hogy HR Angyal néven tanácsadóként kezdek dolgozni.Cseh Andrea HR Angyal

Célom, hogy szaktudásommal segítséget nyújtsak azon vállalkozások tulajdonosainak, ügyvezetőinek, akik értik, érzik, hogy a legjobb vállalatirányítási rendszer, a legkiválóbb üzleti ötlet is csak akkor viszi sikerre a céget, ha a mögöttük álló emberi erőforrásokkal is minden rendben van.

Eredeti végzettségemet tekintve pszichológus vagyok. Néhány évet dolgoztam is ebben a szakmában; megszereztem a klinikai szakpszichológus diplomát, elvégeztem a terapeutaképző tanfolyamot, és hallgatója voltam egy sor szakmai szemináriumnak. Jó úton haladtam afelé, hogy a klinikai pszichológia területén magasan kvalifikált szakember legyek.

Már pszichológusként is többször közel kerültem az üzleti világhoz: először belekóstoltam a magánrendelés egyéni vállalkozós világába, majd elvállaltam a kollégákkal együtt létrehozott alapítvány ügyvezetését. Magam számára is ekkor derült ki, hogy érdekel, és igen vonzónak találom a „biznisz” világát is.

Mindent újragondoltam, átszerveztem. Párosítottam a „bizniszt” a pszichológiával és HR-esként kezdtem dolgozni a 90-es évek egyik legjelentősebb amerikai-magyar vegyes vállalatánál a Westel 900 GSM Rt-nél. Rengeteget tanultam; gyakorlatban az amerikai kolléganőmtől, elméletben a „KÖZGÁZ” Egyetem HR posztgraduális képzésén.

Majd jöttek a gyerekek  😀

Sok év gyermeknevelés után 2009-ben tértem vissza a munka világába. Szerencsére a HR továbbra is HR maradt. Lehetőséget kaptam egy magyar tulajdonú kkv-nál, HR vezetőként kezdtem dolgozni. Az elmúlt évek alatt megismertem az üzleti élet ezen szegmensének számtalan előnyét és hátrányát, megtapasztaltam a fellendülés szárnyat adó energiáit és a leépítés romboló kínjait, találkoztam lelkes és kiábrándult munkavállalókkal, dolgoztam elkötelezett, szorgalmas és kiégett munkatársakkal.

Aztán 2016 elején a munkáltatóm úgy döntött, hogy ideje a HR tevékenységet beszüntetni a cégcsoportban, így megszűnt a munkaviszonyom.

Ismét mindent újragondolok, átszervezek. Most a HR-t párosítom az élettapasztalatommal és tanácsadóként, HR Angyalként fogok új pályafutásba.

Cseh Andrea